Пчеларски портал

Безплатни обяви. Безплатни малки обяви. Добави нова обява бързо, лесно и без регистрация.
БГ институции
Полезно

Хю Грант се страхува, че ще остане сам

Хю Грант се страхува, че ще остане сам 8.12.2009

 Британският актьор Хю Грант се страхува, че никога няма да намери сериозен партньор, защото отблъсква всяка жена, доближила се до него, пише Контактмюзик.

Звездата от "Четири сватби и едно погребение" имаше връзка с Елизабет Хърли в продължение на 13 години - от 1987 до 2000 г., а последно - през 2007 г., му се наложи да приключи 3-годишен романс с Джемима Кан.

Грант обаче е убеден, че накрая ще остане сам, защото подсъзнателно саботира връзките си.

"Мисля, че съм сключил нещо като сделка с дявола - забавлявам се на момента, а последиците остават за по-късно. Той обаче се връща по някое време и казва: "Времето изтече. Взимам те с мен в ада и ти ще свършиш като един тъжен, самотен старец"", споделя Грант.

Източник : actualno.com

Етикети
Анджелина Джоли     Брад Пит    Брус Уилис    Дженифър Анистън    Джони Деп    звезди    личности    Любопитно    Свят    филми   
Последно в Obiavi1.net
Beekeeper notebook
BGtop.net Гласувай за тази страница в Българския ТОП bgchart
FreshNewsBg.com използва свободни RSS новини. FreshNewsBg.com се стреми да публикува информация само от достоверни източници, чиито наименования цитира, но не носи отговорност за верността и пълнотата на данните. FreshNewsBg.com задължително се позовава на източника на информацията.