Пчеларски портал

Безплатни обяви. Безплатни малки обяви. Добави нова обява бързо, лесно и без регистрация.
БГ институции
Полезно

Джони Деп в Сърбия

Джони Деп в Сърбия 13.01.2010

 

Световноизвестният американски актьор Джони Деп пристигна днес в Сърбия, където ще бъде специален гост на Международния филмов и музикален фестивал, организиран от сръбския режисьор Емир Кустурица.

Деп, придружаван от Кустурица, беше приет от сръбския президент Борис Тадич, след което се отправи за артселището Дървенград, където утре трябва да открие третото издание на филмовия фестивал, уточнява сайтът Mondo.rs. Фестивалът ще започне с откриването на бюст на Джони Деп и актьорът ще получи “награда за бъдещите си филми”, уточниха организаторите. Председателка на журито е режисьорката от френско-ирански произход Мариан Сатрапи. Заедно с останалите членове на журито тя трябва да присъди наградите “Златно яйце”, “Сребърно яйце” и “Бронзово яйце”, избирайки между 28 филма от 18 страни. Фестивалът ще продължи до 19 януари.

Източник : vsekiden.com

 

johnny depp

 

 

Етикети
Анджелина Джоли     Брус Уилис    Дженифър Анистън    Джони Деп    изкуство    Карибски пирати    култура    личности    Любопитно    Свят    филми   
Последно в Obiavi1.net
Beekeeper notebook
BGtop.net Гласувай за тази страница в Българския ТОП bgchart
FreshNewsBg.com използва свободни RSS новини. FreshNewsBg.com се стреми да публикува информация само от достоверни източници, чиито наименования цитира, но не носи отговорност за верността и пълнотата на данните. FreshNewsBg.com задължително се позовава на източника на информацията.