Пчеларски портал

Безплатни обяви. Безплатни малки обяви. Добави нова обява бързо, лесно и без регистрация.
БГ институции
Полезно

Подпомагане на деца в неравностойно положение

Подпомагане на деца в неравностойно положение 27.02.2013

На 24.02.2013

Ангелите на фондация "Ейнджълс" от Клуб "Търговска гимназия - ценности и човеколюбие" осъществиха поредната благотворителна кампания „Купи-Дари“.

Инициативата бе проведена в хипермаркет Карфур в морския град Бургас. Целта на кампанията и този път беше събиране на хранителни продукти за хора в неравностойно положение.

В кампанията взеха участие представителите на клуба - Симона Кичукова, Елена Георгиева, Рени Тодорова и Хари Дамянов, които успяха да съберат дълготрайни продукти и лакомства, които ще бъдат дарени на деца в неравностойно положение в гр. Бургас. 

Фондация Ейнджълс и прдседателят й Ивлин Кичуков благодарят на хипермаркет Карфур за оказаното съдействие, както и на всички посетители, включили се в инициативата със своето дарение.

1)Фондация Ейнджълс с председател Ивелин Кичуков организира поредната си благотворителна акция съвместно с представители на Клуб “Търговка Гимназия- ценности и човеколюбие“ начело със Симона Кичукова , дом са стари хора „Цвета и Анка Върбанови „ и БЧК.

Представителите на трите организации организират продажба на мартенички , които са изработени от дом „Цвета и Анка Върбанови. С помошта на Ангелите от Търговска гимания и БЧК мартениците ще бъдат разпространени за продаване.

Събраните средства ще бъдат използвани за лечението на малкия Борислав, който е само на 11 месеца.

Всеки , който желае да се включи в благотворителната инициатива, може да закупи ръчно изработена мартеница срещу сумата от 0.50 ст.

Фондация Ейнджълс благодари на своите Ангели за подкрепата и на всички, включили се в инициативата. Защото заедно можем повече.. 

За повече информация посетете и facebook страницата ни

www.facebook.com/angelsfoundation.bg.

ул.Бисер 16
София

029614824 

Етикети
благотворителност    България   
Последно в Obiavi1.net
Beekeeper notebook
BGtop.net Гласувай за тази страница в Българския ТОП bgchart
FreshNewsBg.com използва свободни RSS новини. FreshNewsBg.com се стреми да публикува информация само от достоверни източници, чиито наименования цитира, но не носи отговорност за верността и пълнотата на данните. FreshNewsBg.com задължително се позовава на източника на информацията.