Пчеларски портал

Безплатни обяви. Безплатни малки обяви. Добави нова обява бързо, лесно и без регистрация.
БГ институции
Полезно

С много настроение протече промоцията на новия албум на Десислава

С много настроение протече промоцията на новия албум на Десислава 17.06.2009

Заради една от най-гласовитите бг певици за първи път в "Града на греха" влязоха световно известните народните певици от квартет "Славей".

С ортодоксално изпълнение на Надка и Светла Караджови, Лили Галевска и Марияна Павлова бе открита промоцията на "Послушай сърцето си", на която водещи бяха Зуека и Рачков, а както добре знаем, там където са те, няма място за скука. Десислава чудесно им партнираше в диалозите между песните.

Рапърът Играта застана до своята дуетна половинка на два пъти, за да представят двете дуетни песни от CD-то.

Топ гримьорите Кирил Чалъков и Мис Бони, които от години имат заслуги за перфектния макиаж не само на Десислава, но и на почти всички публични личности, проследиха промоцията в приповдигнато настроение.

Desislava

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Сред именитите гости на Десислава бяха футболната легенда и спортен директор на ПФК "Левски" Даниел Боримиров, който бе придружен от съпругата си, попфолк звезди от златното поколение - Тони Дачева, Нелина, Камелия, Цветелина, Хари Христов със съпругата си и дъщеричката им Мелинда, от най-новите звезди видяхме Емануела и Джордан, пише Signal.bg.

paparak.bg

Етикети
звезди    Ивана    Любопитно    фолк   
Последно в Obiavi1.net
Beekeeper notebook
BGtop.net Гласувай за тази страница в Българския ТОП bgchart
FreshNewsBg.com използва свободни RSS новини. FreshNewsBg.com се стреми да публикува информация само от достоверни източници, чиито наименования цитира, но не носи отговорност за верността и пълнотата на данните. FreshNewsBg.com задължително се позовава на източника на информацията.