Пчеларски портал

Безплатни обяви. Безплатни малки обяви. Добави нова обява бързо, лесно и без регистрация.
БГ институции
Полезно

Тръгва метрото до Летище София

Тръгва метрото до Летище София 2.04.2015

От днес метрото ще се движи до Летище София. Четири са станциите, които ще обслужват аерогарата, столичния квартал „Дружба” и близките райони. 

Влаковете ще бъдат пуснати в 13.00 ч. и до полунощ пътниците по новата отсечка ще имат възможността да се возят безплатно. Заради  метрото ще има промяна и в движението, и разписанията на наземния транспорт.

Автобусна линия 10 ще се движи по нов маршрут, който ще осигурява пряк достъп на жителите от кварталите „Абдовица”, „Димитър Миленков”, „Кривина” и селата „Бусманци” и „Казичене” с метростанциите „Софийска света гора” и „Искърско шосе”. 

Промяна ще има и в движението на  автобус номер 384. 

Антон Деспотов от Центъра за градска мобилност каза за Дарик, че на около 500 метра от улица „Неделчо Бончев”, в посока летището, са осигурени места за паркиране.

 

Източник: dariknews.bg  

Етикети
Брус Уилис    България    екология    електромобили    път   
Последно в Obiavi1.net
Beekeeper notebook
BGtop.net Гласувай за тази страница в Българския ТОП bgchart
FreshNewsBg.com използва свободни RSS новини. FreshNewsBg.com се стреми да публикува информация само от достоверни източници, чиито наименования цитира, но не носи отговорност за верността и пълнотата на данните. FreshNewsBg.com задължително се позовава на източника на информацията.