Пчеларски портал

Безплатни обяви. Безплатни малки обяви. Добави нова обява бързо, лесно и без регистрация.
БГ институции
Полезно

Бойко Борисов: Цецка Цачева е най-подготвеният кандидат за президент

Бойко Борисов: Цецка Цачева е най-подготвеният кандидат за президент 3.10.2016

След толкова „бащи на нацията“ е крайно време да имаме и една „майка на нацията“, за да се погрижим действително майчински за този народ, а не хора с его, което трудно въздържат и които мислят, че сядайки в президентството могат да свършат някаква работа със сила или с натиск.

Това каза председателят на ГЕРБ и министър-председател Бойко Борисов по време на официалното представяне на кандидат-президентската двойка на партията. Той обясни, че кандидатурите на ГЕРБ за президент и вицепрезидент са консултирани с всички хора, които са една от най-активната част на населението на България – кметове, министри, депутати, областни управители.

„Ние сме отговорни и не бихме се съгласили, ако някой инициативен комитет покани някой от нас да отидем да му се подчиняваме“, посочи Бойко Борисов. „Съжалявам, че нашият основен опонент не намери нито един честен и почтен кандидат. Ние имаме претенциите, че всички сме честни и почтени, и сме направили много за държавата и то е видимо, където и да минем. Съжаляваме, че нямаме такъв опонент като нас.

Продължавам да считам, че БСП като системна партия трябваше да извади свой партиен кандидат“, заяви още Борисов.

Министър-председателят обясни, че Изпълнителната комисия на ГЕРБ е разгледала много достойни кандидати за президент и вицепрезидент, включително и неговата кандидатура е била обсъждана.

„В тази обстановка с възможностите и контактите, които имаме, с постигнатото, ако тръгна в тази посока президентството би било равно на дезертьорство. За мен може би това щеше да бъде добре, защото изпълнителната власт всеки ден руши и изяжда от авторитета.Всеки проблем идва при нас и се губи доверие.

Да - за политическо дълголетие, това е вариантът“, заяви Бойко Борисов. Той подчерта, че неговото дълголетие е силата на ГЕРБ. „Не е пост, а силата на направеното, силата на всички вас“, обясни премиерът.

Етикети
Бойко Борисов    България    избори    политика   
Последно в Obiavi1.net
Beekeeper notebook
BGtop.net Гласувай за тази страница в Българския ТОП bgchart
FreshNewsBg.com използва свободни RSS новини. FreshNewsBg.com се стреми да публикува информация само от достоверни източници, чиито наименования цитира, но не носи отговорност за верността и пълнотата на данните. FreshNewsBg.com задължително се позовава на източника на информацията.