Пчеларски портал

Безплатни обяви. Безплатни малки обяви. Добави нова обява бързо, лесно и без регистрация.
БГ институции
Полезно

Новото първо семейство: Три брака, пет деца и осем внуци

Новото първо семейство: Три брака, пет деца и осем внуци 12.11.2016

Три брака, пет деца и осем внуци: съставът на бъдещото първо семейство контрастира изключително много на по-традиционното семейство на Обама.

Барак и Мишел Обама се нанесоха в Белия дом с две дъщери - тогава на 7 и 10 години, но семейната история на Тръмп е по-сложна.

Най-близките членове на семейството му, които вероятно ще бъдат основни фигури, когато магнатът на недвижими имоти встъпи в длъжност през януари, включват:

Мелания Тръмп

Мелания Тръмп, третата съпруга на новоизбрания президент. Бившата манекенка, родена в Словения, ще следи какво се случва във властта като първа дама, но не е ясно колко от влиянието си ще реши да използва.По време на предизборната кампания тя остана настрани заедно с 10-годишния си син от Тръмп, Барън. Биографията й бе осмяна заради преувеличени факти, а самата тя бе подложена на критики за речта си на националния конгрес на републиканците през юли, голяма част от която бе изплагиятствана от реч на Мишел Обама, произнесена на конференцията на демократите през 2012 г.Коментира се, че Мелания Тръмп, която е американска гражданка от 10 години, говори пет езика. Тя създава впечатление на по-резервирана от съпруга си, който е по-възрастен от нея с 24 години. В своята реч на най-високо ниво, която произнесе през кампанията, тя намекна, че може би една от каузите, с които ще се заеме, е кибертормоза.

Иванка Тръмп

Иванка Тръмп, на 35, е дъщерята на Тръмп от първия му брак с Ивана и е смятана за най-близкото доверено лица на бъдещия президент. Някои медии я определят като истинската първа дама заради влиянието, с което се ползва Смята се, че през предизборната кампания на баща си тя е повлияла на решението за отстраняването на ръководителя на предизборния щаб на Тръмп Кори Левандовски и на избора му на кандидат за вицепрезидент.Въпреки че майката на две малки деца е смятана за застъпничка на правата на жените, тя подкрепи баща си, след като той направи сексистки и негативни коментари към нежния пол, и го окуражи да възприеме по-умерени позиции по въпроси като отпуската по майчинство. Тя спомогна и за мобилизиране на жените през кампанията.Влиянието й по всяка вероятност ще остане огромно, въпреки че според американското законодателство тя не може да бъде назначена в кабинета. Както и Мелания, Иванка е бивша манекенка и притежава собствена модна линия.

Доналд Тръмп - младши и Ерик Тръмп

Ерик и Доналд Тръмп - младши, двамата големи синове на новоизбрания президент също от първия му брак. Ерик, на 32 години, и Доналд, на 38, имат водещи роли в бизнеса на баща си - Организацията Тръмп.

Някои наблюдатели предполагат, че братята ще поемат бизнеса веднага щом Тръмп се отдаде изцяло на живота в Белия дом. Ерик Тръмп е женен за телевизионната продуцентка Лара Юнаска, а Доналд Тръмп - младши има пет деца от манекенката Ванеса Кей Хейдън. И двамата братя са запалени по лова на едри животни.

Тифани Тръмп

Тифани Тръмп, на 23 години, имаше най-слабо присъствие в сравнение с по-големите деца на Тръмп през кампанията. Тя е единственото дете на Тръмп от втория му брак с Марла Мейпълс и не е толкова близка с баща си, колкото другите му по-големи деца. През май тя завърши социология и урбанистика в университета в Пенсилвания.

Барън Тръмп

Барън Тръмп, на 10 години, е единственото дете на Тръмп от настоящата му съпруга Мелания. Той ще бъде най-малкото момче в Белия дом от времето на Джон Кенеди - младши в началото на 60-те години. Той ще израсне във фокуса на общественото внимание, а това, че е малък, означава, че американският народ ще възприема Тръмп в ролята му на баща. Тръмп го нарича "малкия Доналд".

Източник: БТА

 

Етикети
история    политика    Свят   
Последно в Obiavi1.net
Beekeeper notebook
BGtop.net Гласувай за тази страница в Българския ТОП bgchart
FreshNewsBg.com използва свободни RSS новини. FreshNewsBg.com се стреми да публикува информация само от достоверни източници, чиито наименования цитира, но не носи отговорност за верността и пълнотата на данните. FreshNewsBg.com задължително се позовава на източника на информацията.